Aparthotel Tomis Garden

Inaugurat in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden ApartHotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.

Aparthotelul Tomis Garden, clasificat la 3 stele, dispune de 31 de apartamente: 22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un bistro, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si kitchineta cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.

Bistro-ul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistro-ului sau in gradina special amenajata.

Locul de joaca in aer liber va va rasfata copii cat timp dumneavoastra va relaxati in zona gradinii sau pe terasa bistroului.

apartament cu 1 dormitorfara masa12 iulie15 iulie3 nopti2 adulti2.917 lei
apartament cu 1 dormitorfara masa27 iulie30 iulie3 nopti2 adulti3.005 lei
apartament cu 1 dormitorfara masa5 august8 august3 nopti2 adulti3.005 lei
apartament cu 1 dormitorfara masa20 august23 august3 nopti2 adulti2.946 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...