Complex Briza Marii

Complex Briza Marii 2** Eforie Sud, este situat intr-o zona linistita a statiunii, la doar 100 de metri de plaja.
Briza Marii este format din 10 de vile ce sunt inconjurate de spatiu verde, alei cu flori multicolore si bancute.
Dotari generale: Complexul Briza Marii dispune de camere duble sau triple, internet wi-fi, restaurant, bar, terasa, gradina, piscina, loc de joaca pentru copii si parcare.
Dotari camere: Camerele duble standart sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin, baie proprie. Unele camere dispun de balcon cu mobilier si aer conditionat.
Camerele triple confort sunt dotate cu pat matrimonial, mobilier nou, baie proprie cu dus, televizor, minibar, balcon cu mobilier si aer conditionat, internet wi-fi.
Camerele triple delux sunt dotate cu mobilier nou avand un design modern, fiecare camera avand intrare individuala si vedere catre parc.


Facilitati: Complexul dispune de facilitati precum piscina, internet, loc de joaca, parcare, restaurant, aer conditionat si balcon.
Servicii: Parcare, in limita locurilor disponibile.
Restaurant: Oaspetii complexului Briza Marii pot servi masa la restaurantul Picollo, care se prelungeste la exterior cu terasa spatioasa.

dubla deluxefara masa10 iulie13 iulie3 nopti2 adulti638 lei
dubla deluxefara masa22 iulie25 iulie3 nopti2 adulti891 lei
dubla deluxefara masa12 august15 august3 nopti2 adulti891 lei
dubla deluxefara masa27 august30 august3 nopti2 adulti651 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...