Complex Phoenicia Blue View

Complexul pune la dispozitia oaspetilor o plaja privata, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri si o cafenea si numeroase alte facilitati.

Hotelurile detin restaurante proprii, cu zona de bufet, zona de SHO W cooking, terasa si bar.

Descriere camere: instalatie individuala de climatizare, Televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, safe in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic, la cerere, masa de calcat si fier de calcat, la cerere.
Hotelul Belvedere dispune de 219 camere si apartamente, insumand in total 455 locuri de cazare.
Hotelul Panoramic pune la dispozitia oaspetilor 214 camere, insumand un total de 439 locuri de cazare.
Hotel Amfiteatru dispune de 336 camere si apartamente si isi va deschide portile sezonul 2021Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.
Camerele duble standard (18,3 -19,6 mp) au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajele 6-7 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulti.
Camerele duble superioare (21,5-23 mp) sunt amenajate cu pat matrimonial si canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajele 2,3,4 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Camerele family (26-28 mp) sunt formate dintr-un spatiu deschis, si sunt amenajate cu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoana si canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajul 3 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele (47 mp) cuprinde doua spatii deschise – o zona de living si o zona pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus si o terasa comuna cu sezlonguri ce ofera vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele 2 dormitoare (47 mp) au doua zone pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin sau doua paturi, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus si o terasa comuna cu sezlonguri. Sunt situate la etajul 5 si au vedere spre mare. Pot acomoda 4 adulti si 4 copii (0-11 ani) sau 6 adulti..

Servicii incluse:
Parcare proprie supravegheata, internet WI-FI , business corner, presa (in receptie), prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), sezlonguri si umbrele la plaja si piscine, sauna, locuri de joaca copii, animatie.

Servicii contra cost:
Minibar in camera, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, baruri (piscine si terase).

Servicii de masa:
CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz – se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
La masa principala sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft)CAZARE CU ALL INCLUSIVE LIGHT: mic dejun, pranz, cina; la mesele principale sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv).
NU SUNT INCLUSE bauturile la beach bar, pool bar si intre mese!

dubla superioaramic dejun si pranz2 iulie7 iulie5 nopti2 adulti6.075 lei
dubla superioaramic dejun si pranz17 iulie22 iulie5 nopti2 adulti7.257 lei
dubla superioaramic dejun si pranz6 august11 august5 nopti2 adulti7.257 lei
dubla superioaramic dejun si pranz26 august31 august5 nopti2 adulti5.286 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...