Green Village

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.

Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere.

Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.

Facilitati copii: Copii cu varsta pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, mese si transfer.

Transport:
Copii intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la transfer, tinuti in brate de catre parinti/adulti din motive de siguranta
Copii intre 6-11.99 ani achita o taxa de 50% din tarif.

Din motive de siguranta, este interzis accesul cu bauturi si produse alimentare in incinta Resortului. In situatii speciale si cu mentionarea in prealabil, taxa suplimentara pentru transportul acestora este de 1.5 euro/colet/sens.

Adultul are dreptul la 1 bagaj de 20kg si copilul 0-11.99 are dreptul la 1 bagaj de 10 kg; pentru bagaje ce depasesc aceasta greutate se va plati o taxa suplimentara de 0.5 euro/kg.

Turistul are dreptul de a transporta gratuit 1 bicicleta sau 1 carucior si este necesara informarea Prestatorului . Turistul are dreptul de a transporta gratuit un animal de companie de talie mica/medie, tinut in cutie speciala de transport animale ( sau in brate pe propria raspundere).

Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului, in lipsa acestuia clienta isi asuma pe propria raspundere consecintele transportului.

dubla Egretamic dejun si cina11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti3.817 lei
dubla Egretamic dejun si cina26 iulie31 iulie5 nopti2 adulti3.817 lei
dubla Starcul Albmic dejun si cina10 august15 august5 nopti2 adulti3.817 lei
dubla Starcul Albmic dejun si cina25 august30 august5 nopti2 adulti3.817 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...