Hotel Acapulco

Hotelul de 3*** este dispus in terasa, cu 2 etaje care cuprind in total 11 camere duble si 2 apartamente cu balcoane, dotate cu aer  conditionat, tv prin cablu si frigider. Majoritatea camerelor ofera o vedere frontala la mare, sunt dotate cu mobilier de calitate, pardoseală cu mochetă bej, aer conditionat, telefon, internet wirelless, room service, plata cu cardul, Suprafata camerei este de 20 mp.Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibilă, 2 bai si 2 balcoane. Suprafata apartamentului este de 36 mp.


 Hotelul dispune de un restaurant generos cu terasa, unde se pot comanda atat preparate culinare, cat si internationale, cat si de o linie de autoservire.De asemenea, la primul nivel al hotelului se află unul dintre cele mai cautate cluburi de noapte din Eforie
IMPORTANT: S-a largit si amenajat plaja de la Debarcader la standarde occidentale – exact unde este pozitionat hotelul Acapulco, plaja largita cu peste 100 metri in larg, lucru ce face una dintre cele mai frumoase plaja de pe Litoralul Romanesc.

dubla, vedere la marefara masa8 iulie13 iulie5 nopti2 adulti1.650 lei
dubla, vedere la marefara masa23 iulie28 iulie5 nopti2 adulti2.125 lei
dubla, vedere la marefara masa17 august22 august5 nopti2 adulti2.065 lei
dubla, vedere la marefara masa22 august27 august5 nopti2 adulti1.827 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...