Hotel Apollo

Hotelul este de 3*** si este pozitionat aproape de centrul statiunii, la 350 m de plaja.
Renovarea si modernizarea au inceput in 2004 prin schimbarea totala la lifturi, renovare la bai, balcoane si fatada hotelului. Hotelul are in dotare centrala termica proprie. La parterul hotelului se afla Agentia CFR a statiunii.
Camere: Camerele sunt dotate cu TV. minibar si balcon renovat.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Micul dejun se serveste in salonul de mic dejun al hotelului, iar mesele principale se vor servi la restaurantul BaliBeach.

Servicii gratuite: seif la receptie, telefonie in interior, trezirea clientilor la cerere, transmiterea mesajelor si corespondentei, informatii privind orarul mijloacelor de transport
Servicii cu plata: telefonie (locala, interurbana, internationala)
Facilitati copii: Copiii intre 0 – 8 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar; 2 copii pana in 8 ani cu un adult platesc ca 2 adulti, 2 copii pana in 8 ani cu 2 adulti platesc integral tariful unui loc. Copiii cu varsta peste 12 ani platesc integral tariful unui loc cu pat suplimentar asigurat. Nu se primesc turisti in regim de partaj.

dubla superioara la etajmic dejun bufet9 iulie12 iulie3 nopti 2 adulti874 lei
dubla superioara la etajmic dejun bufet21 iulie24 iulie3 nopti2 adulti937 lei
dubla superioara la etajmic dejun bufet11 august14 august3 nopti2 adulti1.131 lei
dubla superioara la etajmic dejun bufet26 august29 august3 nopti2 adulti1.063 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...