Hotel Arca lui Noe

Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din statiunea montana Sinaia, a fost proiectat in 2005 in stilul marilor hoteluri din Europa iar scopul a fost indeplinit cu succes. Cladirea hotelului pe 9 nivele se ridica impozant la 27 m inaltime, Arca lui Noe ofera o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi. Designul interior reflecta luxul in cele mai mici detalii. Holul este ornat cu portrete reflectand plecarea si intoarcerea lui Noe. Decorul este accentuat cu detalii din lemn si marmura.

Frumoasa Sala a Restaurantului cu plafoane inalte este infrumusetata cu candelabre. Pot fi savurate mancaruri rafinate din bucataria Internationala si Armeana, carora li se adauga o lista selecta de vinuri fine.

 Hotelul Arca lui Noe este un exemplu inedit de lux in Sinaia. Noua etaje cu un design clasic unic, imbogatit de finisaje si detalii din marmura si lemn, trepte si dale din marmura. 

Hotel Arca lui Noe ofer oaspeLLilor si o sal de conferite si sal de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio si video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afisare, computer, acces la Internet si mass-media. Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere. Sala de conferinte Sala de conferintee ofer facilitti si solutiiii de calitate si flexibile celor care doresc s organizeze intalniri de afaceri, cursuri de formare profesional si alte evenimente. Sala de sedint ofer echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispoziLLia dvs. privind orice detaliu tehnic. Restaurant & Bar Dup o plimbare in parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultand muzic si bucurandu-v de specialittile gastronomice ale Buctarului sef. 

matrimonialamic dejun21 iunie26 iunie5 nopti2 adulti1.892 lei
matrimonialamic dejun11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti2.581 lei
matrimonialamic dejun26 iulie31 iulie5 nopti2 adulti2.581 lei
matrimonialamic dejun15 august20 august5 nopti2 adulti2.581 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...