Hotel Banat

Hotelul este pozitionat in nordul statiunii.
Hotel Banat 2** este o cladire impunatoare de 14 etaje, foarte apropiata de plaja. Distractia este oferita prin jocuri si concursuri pe plaja, iar timpul trece in mod placut, avand in apropiere terenul de tenis, terasa si piscina Papparazzi sau Centrul Comercial.
Camere: Hotelul dispune de 455 locuri de cazare in camere duble si apartamente, dotate cu TV si frigider. Apartamentele au si aer conditionat.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu, ci numai un bar de zi cu o capacitate de 50 de locuri. Masa se poate servi la restaurantul ,,Oltenia’, aflat in apropriere.


Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere.
Servicii cu plata: servicii telefonice, inchirieri jocuri, inchiriere aparate TV si minibar, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare, vederi

Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului, in limita locurilor disponibile.

camera dublafara masa7 iulie10 iulie3 nopti2 adulti466 lei
camera dublafara masa16 iulie19 iulie3 nopti2 adulti648 lei
camera dublafara masa6 august9 august3 nopti2 adulti648 lei
camera dublafara masa18 august21 august3 nopti2 adulti648 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...