Hotel Bavaria Blu

Hotelul Bavaria Blu 4**** este situat la malul Merii Negre, in, poate cea mai vie ei mai efervescente staeiune a litoralului romanesc, Mamaia. A mplasat la doar 15 m de plaja, hotelul este ideal atat pentru turistii care ne calca pragul pentru a-si petrece vacantele de vara.
Nu putem exclude nici faptul ca ne aflam intr-o zona care permite deplasarea rapida in zonele de atractie precum Satul de Vacanta, Delfinariu, Planetariu, Microrezervatie, Centrul Vechi al orasului Constanta, Zona Peninsulara, cluburile exclusiviste din Mamaia, Telegondola ce se afla la numai 5 minute de Hotel Bavaria Blu 4**** si Aqua Magic, locul preferat de cei mici, acesta aflandu-se de asemenea la doar 4-5 minute de locatia noastra.
Intr-un fel sau altul, toate drumurile duc la Hotel Bavaria Blu 4***. Hotelul dispune de 123 de camere de 4 ei 16 camere de 5. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine ei cu o poveste aparte, intrucat fiecare camera este o calatorie catre o zare a lumii, fiind decorata dupa chipul ei. Structura de cazare: A. Bavaria Blu 4 stele 123 camere Camere single/duble economy: 37 camere Camere duble: 32 camere Garsoniere (in regim de dubla sau tripla): 54 camere Camere twin disponibilie din total: 34 camere Dubla twin: 16 camere Garsoniera twin: 18 camere B. Mapamond 5 stele 16 camere Camere duble deluxe: 12 camere Apartamente deluxe: 4 camere Alte facilitati / servicii :Bar / Lounge; Internet Wi-fi gratuit; Parcare gratuita in limita locurilor diponibile; Spalatorie / curatatorie haine; Transfer la / de la aeroport; Room service; Receptie 24/7; Ascensor; Serviciu de trezire la cerere; Aer conditionat; Masina de lustruit pantofi; Informare turistica; Facilitati de acces pentru persoane cu dizabilitati; Camera bagaje.

Descrierea camerelor: Camera Single Standard / vedere la mare 4 este spatiul de cazare destinat cazarii unei singure persoane sau a maxim 2 adulti. Suprafata totala de 13 m², vedere standard / vedere la mare , access wifi, televiziune princablu, halat si papuci de casa, uscator de par/prizabaie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar,aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Standard/ vedere la mare 4 este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 19 m², vedere standard,access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/ prize baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu,detectoare de fum.Nu se suplimenteaza cu extra bed. Garsoniera Standard / vedere la mare 4este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti. Este suplimentata cu canapea extensibila. Doi copii cu varsta<4ani sau doi copiicu varsta de <16 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 28 m²,vedere standard, access wifi, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/ prize baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum
Camera Dubla Deluxe Standard 5permitea comodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaee de 32mp ei sunt prevezute cu un balcon de 12mp. Acestea ve vor purta de-a lungul urmetoarelor eeri: Egipt, Thailanda,Turcia, Indonezia si Grecia. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large,baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/ prize baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaee de 32 mp ei sunt prevezute cu un balcon de 12mp. Acestea ve vor purta de-a lungul urmetoarelor eeri: Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran si Capitan. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large,baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/ prize baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Apartament Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul SUA – are o suprafaee de 63 mp + balcon 19 mp. Apartamentul Kenya – are o suprafaee de 40mp + balcon 17mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large,baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/ prize baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif,aer conditionat, climatizare cu control individual,sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Apartament Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp. Apartamentul Franta – are o suprafata de 67 mp +2 bai (14 mp/5 mp)+2 balcoane de 24 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par / prize baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

studiopensiune completa8 iulie13 iulie5 nopti2 persoane4.628 lei
studiopensiune completa23 iulie28 iulie5 nopti2 persoane5.028 lei
dubla cu vedere la marepensiune completa12 iulie17 iulie5 nopti2 persoane4.417 lei
dubla cu vedere la marepensiune completa27 august1 septembrie5 nopti2 persoane4.217 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...