Hotel Bazart

BazArt Hostel este situat in complexul ,,Bibi’ din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja si este inconjurat de nenumarate oferte comerciale (buticuri, fast-food-uri, farmacie, terase si restaurante).
Info: Constructia este din lemn, pe 2 nivele (parter si etaj), majoritatea camerelor avand acces intr-o curte interioara linistita si plina de verdeata. Capacitatea totala a hotelului este de 42 de locuri, dispuse in 18 camere.
Camere: Hostelul ,,BazArt’ – rustic si nonconformist -, unde camerele au in loc de numere, nume ale vestitilor muzicieni. Locurile de cazare sunt distribuite in: 10 camere duble cu baie proprie, aer conditionat, TV, mini-frigider, 5 camere duble cu facilitati comune, 2 camere de 4 persoane cu baie proprie.


Restaurant: Masa se poate servi in 2 locatii: la restaurantul ,,Bibi Bistro’ (care are o capacitate de 200 de locuri si ofera, pe langa atmosfera prietenoasa, si o bogata varietate de mancaruri cu specific romanesc si pescaresc; pe terasa restaurantului pot fi organizate diferite evenimente, aceasta fiind dotata cu videoproiector si instalatie de sonorizare) si la noul restaurant ,,Bolo Steak House’, cu o capacitate de 300 de locuri, care este asezat chiar la marginea plajei.
Servicii gratuite: informatii turistice, trezirea clientilor la cerere, internet wireless, pastrare valori, info-transporturi
Servicii cu plata: inchiriere biciclete, minibar, jocuri, servicii de birotica (fax, copiator, print, scan), salvare fisiere pe stick sau CD, automat cafea, rezervari bilete de avion, tren sau autocar, jocuri, asigurari medicale de calatorie, servicii de Dispecerat, cazare pentru Vama Veche si 2 Mai, excursii optionale in zona sau in Delta Dunarii
Facilitati copii: Copiii sub 12 ani au cazarea gratuita in camera cu 2 adulti. Hostelul dispune de paturi suplimentare (numar limitat).
Animale de companie: Accesul este permis gratuit in camerele de la parter, in baza certificatului de sanatate vizat la zi.

camera dubla cu baie propriefara masa8 iulie11 iulie3 nopti2 adulti849 lei
camera dubla cu baie propriefara masa17 iulie20 iulie3 nopti2 adulti1.154 lei
camera dubla cu baie propriefara masa7 august10 august3 nopti2 adulti1.154 lei
camera dubla cu baie propriefara masa28 august31 august3 nopti2 adulti1.084 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.