Hotel Bicaz Pirates Resort

Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates Resort Mamaia’ 3*** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii.
Situat in Mamaia, detine o pozitie privilegiata intr-o zona deosebita, fiind la doar 5 metri de plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates Resort’ dispune de 158 camere duble si 8 apartamente, de un restaurant, terasa cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, spectacole si divertisment.
Camere: Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par si balcon cu mese si scaune din plastic. Camerele duble sunt spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar pentru micii pirati. Apartamentele sunt compuse din living, cu canapea extensibila, si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living.

Restaurant: Restaurantul ,,Pirates Island’ ofera doua tipuri de servire: linia calda pentru pranz si ,,e la carte’ pentru cina.
Facilitati: Hotelul ,,Bicaz Pirates Resort’ poate pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru conferinte, echipamente audio-video pentru teleconferinte si proiector.
Servicii gratuite: internet Wi-fi, aer conditionat, acces locuri de joaca.

dubla standardmic dejun + pranz bufet12 iulie17 iulie5 nopti2 adulti2.988 lei
dubla standardmic dejun + pranz bufet6 august11 august5 nopti2 adulti3.506 lei
dubla privilegemic dejun + pranz bufet22 iulie27 iulie5 nopti2 adulti4.213 lei
dubla privilegemic dejun + pranz bufet21 augus26 august5 nopti2 adulti3.044 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...