Hotel Boutique Citadel

Boutique Citadel 5***** Eforie Sud ofera pentru oaspetii sai, pe langa spatiile de cazare, acces pe plaja privata cu sezlonguri si umbrele, o terasa pentru servirea mesei, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si o piscina.
Boutique Citadel, este un hotel de 5 stele, fiind construit pe plaja dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, o zona foarte apreciata de familiile cu copii, cat si pentru senzatia de intimitate pe care o creeaza acest loc, Vis a vis de complex, dincolo de DN39 se afla lacul Techirghiol, vestit pentru namolul sau terapeutic.

Oferta de cazare a Complexului Citadel Boutique consta in apartamente cu 2 camere formate din living, zona de servit masa, dormitor, chicineta, terasa si baie. Apartamentele au vedere spre mare si sunt dotate cu aer conditionat, televizor si mini-frigider.

Dotari camere: Sunt formate din living, dormitor, chicineta, loc pentru servit masa, balcon, baie cu dus si au in dotare aer conditionat, televizor LCD, cablu tv, internet wireless, articole de toaleta gratuite, mini-frigider, uscator de par, prosoape de baie si pentru plaja. Au vedere spre mare.

Servicii: Parcare gratuita, room-service, servicii de curatenie in regim hotelier, acces la locul de joaca pentru copii, sezlong si umbrela pe plaja privata, organizare de proiectii video pe plaja.
Distanta pana la supermarket Lidl Eforie Nord 1,5 km.

Facilitati: Internet, loc de joaca pentru copii, parcare, balcon. plaja privata, aer conditionat.

apartamentfara masa10 iulie13 iulie3 nopti2 adulti1.077 euro
apartamentfara masa19 iulie22 iulie3 nopti2 adulti1.159 euro
apartamentfara masa12 august15 august3 nopti2 adulti1.523 euro
apartamentfara masa24 august27 august3 nopti2 adulti1.077 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...