Hotel Boutique Shine

Hotelul este situat intr-o superba si relaxanta zona verde din partea de nord a statiunii Neptun, la 250 m de plaja.
Este un hotel de 4**** de tip ,,small luxury’ diferit de conceptul clasic hotelier, care ofera oaspetilor 12 camere, 4 apartamente si 3 garsoniere, fiecare avand un design unic si facilitati la standard international. Decorul contemporan, diferit pentru fiecare camera, fiecare salon, fiecare colt este conceput pentru confortul si beneficiul turistilor.
Camere: Camerele duble standard au suprafata de 20 mp, fiecare camera avand design unic, aer conditionat si minibar. Paturile matrimoniale sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de 180 x 200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baile moderne si spatioase au in dotare cabine de dus 120 x 120 cm cu hidromasaj, aparat radio si mobiler din lemn de stejar.
Camerele duble cu vedere la promenada pe Strada Trandafirilor – strada principala din Statiunea Neptun -, au perete cortina de 3,7 x 2,7 m, suprafata de 20 mp, design unic pentru fiecare camera, aer conditionat si minibar. Paturile sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de 180 x 200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baile moderne si spatioase au in dotare cazi cu hidromasaj, aparat radio si mobiler din lemn de stejar.
Apartamentul Senior are suprafata de 32mp, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7 m si vedere spre promenada la strada Trandafirilor – strada principala in Statiunea Neptun. Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180 x 200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus 120 x 120cm, cu hidromasaj, aparat radio si mobilier din lemn de stejar.


Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri. Hotelul detine si o terasa cu o capacitate de 20 de locuri.
Servicii gratuite: parcare, internet, trezirea turistilor
Servicii cu plata: servicii telefonice, servicii de spalatorie / calcatorie, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare, vederi
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 9 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa daca sunt cazati in camera cu 2 adulti.

dubla standardmic dejun7 iulie12 iulie5 nopti2 adulti2.192 lei
dubla standardmic dejun17 iulie22 iulie5 nopti2 adulti2.823 lei
dubla standardmic dejun11 august16 august5 nopti2 adulti2.823 lei
dubla standardmic dejun26 august31 august5 nopti2 adulti2.302 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...