Hotel Bradul

Hotelul Bradul 3*** (renovat recent) este situat in centrul statiunii Durau.

Dotari generale: hotelul dispune de 72 camere duble şi 2 apartamente, restaurant categoria 1 (210 locuri-orchestră), bar de zi, sala de conferinte, biliard si parcare.

Dotari camere: camere duble: grup sanitar propriu, tv color, cablu, minibar, telefon; apartament: dormitor + living (grup sanitar propriu, tv color, cablu, minibar, telefon).

Facilitati:Hotelul mai dispune de sala de conferinte cu o capacitate de 52 locuri, bar de zi, orchestra, billiard, parcare. Hotelul dispune de 150 locuri de cazare repartizate astfel:72 camere duble si 2 apartamente, toate camerele fiind dotate cu baie proprie,telefon,TV cablu si balcon.

Restaurant:Restaurantul hotelului are capacitatea de 210 locuri. Servicii gratuite: Billiard, informatii turistice. Servicii cu plata: Sauna, rezervarea de bilete la mijloacele de transport in comun, inchiriere fier de calcat, inchiriere jocuri distractive, inchirieri de saniute trase de cai.

camera dubla mic dejun5 iulie12 iulie7 nopti2 adulti990 lei
camera dublamic dejun19 iulie26 iulie7 nopti2 adulti1.155 lei
camera dublamic dejun9 august16 august7 nopti2 adulti1.155 lei
camera dublamic dejun23 august30 august7 nopti2 adulti1.061 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...