Hotel Bucegi

Pentru a descrie cel mai bine specificul hotelului, sa incepem cu o poveste. Exista un drum pe care toata inalta societate a secolului XX l-a urmat, este drumul vechi, de odihna, de la Bucuresti la Sinaia. Acum poti sa incepi si tu o cltorie in trecutul nobil al Vaii Prahovei. In centrul orasului Sinaia te asteapta    Hotel Bucegi, gata sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie pentru un sejur la munte. Cineaza in compania unor vinuri de crama exceptionale si traieste experienta incredibila de a te relaxa la Hotel Bucegi 3*** Sinaia. Alege sa fii nobil pentru o saptamana, pentru un week-end sau macar pentru o seara.

Situare: Hotelul Bucegi Sinaia se situeaza in centrul orasului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr. 22, langa Hotel New Montana si alaturi de deja celebrul Restaurant Bucegi – care, de asemenea, deserveste vila. 

Camere: 
Hotel Bucegi Sinaia dispune de 21 de spatii de cazare, distribuite astfel: 

  • 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale), 
  • 2 apartamente clasice – cu living, dormitor si baie proprie -, 
  • 9 apartamente executive, din care 1 apartament cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie 2 dormitoare duble, 
  • 3 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare (unul dublu si 1 single), 
  • 5 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 1 dormitor. 

***Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar si telefon. 

Facilitati: 
      Pentru a satisface cerinta actuala de piata avem si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de persoane (in aranjament ,,teatru’), echipata complet. Parcare proprie pentru 10 autoturisme.

camera dublamic dejun21 iunie28 iunie7 nopti2 adulti1.615 lei
camera dublamic dejun5 iulie12 iulie7 nopti2 adulti1.615 lei
camera dublamic dejun19 iulie26 iulie7 nopti2 adulti2.169 lei
camera dublamic dejun16 august23 august7 nopti2 adulti2.169 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...