Hotel Carpathia

Hotelul Carpathia 4**** a fost renovat integral in luna decembrie a anului 2014 si pune la dispozitia turistilor 70 de camere spatioase, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux, fiind unul dintre cele mai luxoase complexe hoteliere de pe Valea Prahovei.

Camere:
Toate spatiile de cazare sunt dotate la standarde internationale si dispun de baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 de programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par. Hotelul are un cadru intim, primitor, unde modernul se impleteste foarte bine cu inalta calitate a serviciilor.

Restaurant:
Restaurantul hotelului, avand o capacitate de 150 de locuri, ofera o diversitate de mancaruri rafinate si savuroase, preparate din cele mai proaspete ingrediente.

Facilitati:
Locatia dispune de facilitati precum lift, rampa pentru persoanele cu dizabilitati, garaj subteran, centru SPA, restaurant, sala de conferinta.

dubla deluxemic dejun21 iunie26 iunie5 nopti2 adulti1.650 lei
dubla deluxemic dejun6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti1.709 lei
dubla deluxemic dejun21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti2.227 lei
dubla deluxemic dejun20 august25 august5 nopti2 adulti2.227 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...