Hotel Central

Hotelul Central se afla in Calimanesti, la cativa pasi de parcul acvatic Cozia, si ofera un restaurant si o piscina sezoniera in aer liber. Hotelul are terasa si vedere la munti, iar oaspetii pot lua masa la restaurant.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele au vedere la piscina sau la rau. Printre facilitatile suplimentare se numara articole de toaleta gratuite si uscator de par.
In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Printre facilitatile disponibile la costuri suplimentare se numara masaje si tratamente pentru mai multe afectiuni medicale. La hotel exista un centru medical.
Aeroportul International Sibiu este la 99 km. Exista parcare privata.

Tratament: Hotelul Central dispune de o baza de tratament ultramoderna cu o capacitate de 78 de locuri si peste 1380 de prozeduri/zi. In aceasta unitate se pot trata afectiuni ale tubului digestiv, boli ale vezicii si cailor biliare, afectiuni ale rinichilor, cailor urinare, neurologice periferice, ginecologice, respiratorii.

Camere: Hotelul are o capacitate de 166 camere – 304 de locuri. Acestea au dotari precum: baie proprie sau comuna, telefon, frigider, TV prin cablu.

Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani vor achita 50% din pretul unui loc de cazare, cu pat siplimentar.

Restaurant: Hotelul Central dispune de un restaurant cu preparate gustoase si de calitate.

Servicii fara plata: parcare, internet.
Servicii cu plata: piscina, masaj, inchiriere sali conferinte/petreceri.


    S-ar putea să-ți placă și...