Hotel Cerna

Este situat foarte aproape de plaja in extremitatea nordica a statiunii. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Aqua Park Cleopatra.
Deoarece hotelul de 3*** este dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare, iar cealalta jumatate au vedere la statiune. Turistii hotelului pot beneficia, contra cost, de acces la bazele de tratament apartinand hotelurilor ,,Hora’, ,,Balada’ sau ,,Sirena’, aflate in imediata vecinatate.
Camere: Cele 151 camere duble sunt dotate cu TV cablu, minibar, telefon, baie cu cabina de dus, balcon, uscator de par si aer conditionat. Camerele de la parter nu au balcon, iar jumatate din camere sunt cu vedere la mare.
Restaurant: Hotelul detine bar de zi, terasa de vara si un restaurant clasic unde se poate servi micul dejun in sistem ,,bufet suedez’, iar celelalte mese in sistem ,,bon valoric’.


Servicii gratuite: acces Aqua Park, informatii turistice, parcare privata pazita
Servicii cu plata: servicii spalatorie-calcatorie
Facilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.

dubla superioara etajmic dejun11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti1.473 lei
dubla superioara etajmic dejun26 iulie31 iulie5 nopti2 adulti1.968 lei
dubla superioara etajmic dejun5 august10 august5 nopti2 adulti1.968 lei
dubla superioara etajmic dejun20 august25 august5 nopti2 adulti1.968 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...