Hotel Claudia

Hotel Claudia este situat intr-o zona linistita, aflat la 350 de metri de promenada din statiunea Eforie Sud de la malul Marii Negre
Info: La 100 de metri de hotel , exista o plaja de nisip neamenajata, iar plaja de nisip publica,aflata la 250 de metri ofera o zona de golf. Lacul Techirghiol se afla la mai putin de 2 km iar orasul Constanta este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos. Zonele publice includ lounge cu facilitati de biliard. De asemenea oaspetii pot savura bauturi racoritoare pe terasa.
Camere: Unitatea este dotata cu 38 de camere si 4 apartamente, toate cu baie proprie. Hotelul ,,Claudia’ are sistem de incalzire centrala si apa calda non-stop. Apartamentele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, iar camerele situate pe latura estica beneficiaza de vedere la mare. O parte din camere au si balcoane.


Restaurant: Hotelul are restaurant propriu cu 80 de locuri, care poate fi utilizat oricand si ca sala de conferinte pentru grupuri organizate.
Facilitati: Hotelul Claudia dispune de internet, terasa, gradina si parcare.
In holul hotelului, langa receptie si in restaurant, puteti utiliza, contra cost, cele doua mese profesionale de biliard.

dubla superioarafara masa8 iulie14 iulie6 nopti2 adulti1.200 lei
dubla superioarafara masa20 iulie26 iulie6 nopti2 adulti1.200 lei
dubla superioarafara masa13 august19 august6 nopti2 adulti1.337 lei
dubla superioarafara masa25 august31 august6 nopti2 adulti1.234 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...