Hotel Cleopatra

Situat in centrul statiunii, hotelul este la 20 m distanta de plaja.
Hotelul Cleopatra 4**** are in dotare: piscina in aer liber, Aqua Park Cleopatra, sala de fitness, bar, sala de conferinte complet utilata si centru de tratamet si wellness.
Camere: Hotelul dispune de 253 camere duble si 24 apartamente cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, minibar, uscator de par, telefon, seif si acces cartela magnetica.
Restaurant: Restaurantul este clasic, cu specific traditional si international, cu o capacitate de 700 de locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez’, iar celelalte mese, in sistem ,,bon valoric’.
Servicii gratuite: accesul la piscina, informatii utile, trezirea turistilor la cerere, distribuirea corespondentei, primire – transmitere mesaje, internet wireless.


Servicii cu plata: parcare, sala de fitness, masaj
Facilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Aqua Park Cleopatra – cu acces gratuit pentru turistii hotelului -, acces cu plata la Aqua Park Balada

Tratament:

Electroterapie:
-Galvanizare
-Ionizare
-Curenti diadinamici
-Trabert
-Tens
-Curenti interferentiali
-Unde scurte
-Ultrasunete
-Vacuum
-Magnetoterapie
-Stimulari electrice

Hidroterapie:
-Bai cu apa sulfuroasa

Aerosoli:
-Aerosoli individuali (cu ape minerale si medicamente)

Kinetoterapie:
-Kinetoterapie grup (sala de sport)
-Kinetoterapie cu aparate speciale ( sala de sport)
-Banda Runner (sala de sport)

dubla superioaramic dejun11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti2.298 lei
dubla superioaramic dejun21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti3.041 lei
dubla superioaramic dejun10 august15 august5 nopti2 adulti3.041 lei
dubla superioaramic dejun25 august30 august5 nopti2 adulti3.041 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...