Hotel Cocor SPA

Complexul de 4**** este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Olimp, la doar 50 m de plaja.
Hotelul are un total de 242 camere, dispuse pe 3 etaje, din care 226 duble cu 2 paturi si 8 apartamente. Dintre acestea, 8 duble comunicante (4 perechi), situate in corpul nou, de o suprafata generoasa si cu terasa spatioasa. Usa dubla intre camere le face ideale pentru familiile cu copii. Hotelul, complet renovat in anul 2003, dispune de parcare pazita, cu o capacitate de 80 de locuri, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, gradinita si loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, baruri, restaurant, terasa, gradina, piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii, jacuzzi, plaja privata si sporturi nautice, club Vision, sala de fintess, aparatura cardio de ultima ora, marca Tehnogym si centru de conferinte. Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie, dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta, rezultata din modularitatea Cocor Ballroom.
Facilitatile Centrului de Conferinte ,,Cocor’ sunt urmatoarele: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala, destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior, flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up. Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul ,,Mon Jardin’, cat si pe terasa acestuia sau la piscina.


Camere: Camerele au in dotare TV, balcon, uscator par, minibar, telefon si seif. Accesul se face pe baza de cartele magnetice. Hotelul are incalzire centrala (perioada functionare aprilie-octombrie), detectoare fum si linii telefonice internationale. Camerele ofera o priveliste incantatoare a gradinii sau o panorama animata a piscine exterioare.
Servicii de masa: masa se serveste in restaurantul ,,Mon Jardin’, care are specific international. De asemenea, hotelul mai are si un lobby bar – deschis nonstop – si un pool bar, care functioneaza intre orele 9.00-19.00.
Servicii gratuite: acces piscina exterioara cu sezlong, prosop, in limita disponibilitatii. Acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus intre 29.05-02.07 si 06.09-13.09. Parcare in limita disponibilitatii (100 locuri), gradinita zilnic cu program animatori intre 19.06-06.09.2020.
Servicii cu plata: vanzare marfuri, cabinet medical, magazin artizanat, acces piscina interioara, acces sala fitnes, inchiriere sala conferinte
Tratament: In centrul SPA se fac diverse proceduri balneo / wellness. Tipul procedurilor aplicate: medicale, recuperare, intretinere corporala si faciala.
Facilitati copii: Pentru 2 copii pana in 12 ani se accepta cazarea gratuita, in camera cu 2 adulti. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare, pentru un copil cu varsta intre 3 – 12 ani; pentru cei de peste 12 ani se recomanda cazarea in apartament /2 duble comunicante. Se ofera baby-cot gratuit pentru infant, in limita disponibilitatii. La masa se ofera gratuit masa pentru copiii intre 0 – 2 ani; 50% pentru copiii intre 2 – 12 ani. Acces gratuit KIDS CLUB, cu spectacole si activitati, kindergarden si piscina exterioara copii.

camera dublademipensiune8 iulie11 iulie3 nopti2 adulti1.591 lei
camera dublademipensiune23 iulie26 iulie3 nopti2 adulti1.909 lei
camera dublademipensiune13 august16 august3 nopti2 adulti1.909 lei
camera dublademipensiune28 august31 august3 nopti2 adulti1.450 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...