Hotel Corina

Hotelul ,,Corina’ 3*** din Venus este amplasat intr-un cadru natural deosebit, fiind inconjurat de vegetatie bogata si alei umbroase. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita a statiunii, la aproximativ 250 de metri de plajele ,,Melodia’ si ,,Palace’.
In gradina hotelului sunt amenajate foisoare in care turistii se pot relaxa pe durata intregii zile.
Camere: Cu amenajari si dotari de 3 stele, Hotel Corina Venus dispune de camere duble twin si camere duble cu pat matrimonial, dispuse pe 3 nivele. Camerele sunt complet renovate si sunt prevazute cu balcon mare sau balcon mic, de tip frantuzesc.


Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Dispune de un bar elegant, unde se pot servi bauturi alcoolice / nealcoolice.
Servicii gratuite: parcare, camera pentru bagaje (la receptie)
Servicii cu plata: servicii de calcatorie – spalatorie
Facilitati copii: Copiii de pana in 12 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar. In camera cu 2 adulti se accepta maxim un copil intre 12 – 18 ani, achitandu-se 50%, cu pat suplimentar asigurat. Al treilea adult in camera dubla achita 80% din loc. Cei mici se pot distra la locul de joaca special amenajat pe spatiul verde al hotelului.

dubla cu balconfara masa6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti1.355 lei
dubla cu balconfara masa21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti1.882 lei
dubla cu balconfara masa5 august10 august5 nopti2 adulti1.882 lei
dubla cu balconfara masa20 august25 august5 nopti2 adulti1.743 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...