Hotel Corsa

Hotel Corsa 3*** este situat pe faleza, la numai 50 metri de plaja.
Pozitionarea hotelului, paralel cu tarmul marii, ofera turistilor posibilitatea admirarii marii de la balcoanele hotelului dar si un acces facil la plaja.
Hotelul dispune de parter + 3 etaje, are o gradina mare si o terasa orientata spre mare. Hotelul se afla intr-o zona balneo-climaterica, deci se pot asigura servicii de tratament balneare cu specialisti de inalta calificare.
Camere: Hotel Corsa ofera locuri de cazare in 45 de camere duble (24 cu vedere la mare si 21 cu vedere la oras) si 3 apartamente (compuse din living si dormitor),
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai camere si apartamente, dotate cu televizor si aer conditionat. Camerele sunt mobilate comod, functional si elegant. Pe langa TV, telefonul si grupul sanitar modern utilat sunt prezente in fiecare camera.
Camerele duble cu o suprafata de 18mp, au in dotare baie proprie cu dus, TV, aer conditionat telefon, frigider, balcon.
Apartamentele sunt formate din living cu o canapea si dormitor pat matrimonial, baie proprie cu cada.


Restaurant: micul dejun bufet se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, iar salonul poate fi amenajat ca minisala de conferinta. Hotelul dispune si de bar de zi si pizzerie cu teras si gradin interioar;
Servicii gratuite: primirea si transmiterea mesajelor, camera de bagaje, internet, trezirea turistilor la ora dorita, loc de joaca pentru copii
Servicii cu plata: servicii postale de curierat, trimitere fax, inchiriere jocuri distractive, uscator de par, inchiriere fier si masa de calcat

Alte servicii: Se ofera turistilor liniste, deconectare, servicii de calitate. Iar plaja este, practic, la iesirea din hotel.
Detine plaja proprie, bar de zi, pizzarie si gradina interioara, parcare contracost.- motocicleta – 10 lei/zi,
autoturism – 15 lei/zi,
camion – 25 lei/zi
Sezlongurile nu sunt incluse in tarif, acestea se achita separat pe plaja.
Nu se accepta animalele de companie decat cu acordul conducerii si doar daca animalul are carnet de sanatate vizat la zi cu achitarea a 30% dintr-un loc de cazare.
Hotelul se afla intr-o zona balneo-climaterica; deci se pot asigura servicii de tratament balneare cu specialisti de inalta calificare in cadrul Sanatorului Balnear si de Recuperare Mangalia.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):

 • Copiii pan la 2,99 ani beneficiaz de gratuitate la cazare si mic dejun
 • Copilul pan la 11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achit 50 % din valoarea micului dejun, dac se folosesc paturile existente. Dac se doreste pat suplimentar se achit 50% dintr-un loc de cazare.
 • Copilul peste 12 ani achit tariful intregral.
 • Dac sunt 2 copii cu 2 adulti pltitori se achit obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare ,cu asigurarea unui pat suplimentar si 50% din micul dejun pentru amandoi copiii.
 • Dac se cazeaz un adult si un copil in camera dubl, copilul va achita la tarif de adult, fara reducere.
 • Copiii pan la 2,99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun in apartament cu 2 adulti pltitori. Copiii intre 3 si 11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achit 50% din valoarea micului dejun
 • Copiii peste 12 ani sau adultii cazati in apartament cu 2 adulti pltitori achit 50 lei/zi/persoan cu asigurarea micului dejun.
  Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane;
dubla superioara cu vedere la maremic dejun4 iulie9 iulie5 nopti2 adulti2.457 lei
dubla superioara cu vedere la maremic dejun18 iulie23 iulie5 nopti2 adulti2.800 lei
dubla superioara cu vedere la maremic dejun8 august13 august5 nopti2 adulti2.971 lei
dubla superioara cu vedere la maremic dejun22 august27 august5 nopti2 adulti2.971 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


  S-ar putea să-ți placă și...