Hotel Crisana

Hotelul de 2** este situat la aproximativ 50 metri de faleza Marii Negre.
Are in dotare restaurant, bar de zi, parcare, sala de conferinte de 50 de locuri, seif la receptie si biliard. Receptia hotelului este generoasa, dispune de seif pastrare valori, internet wireless, aceasta facand legatura dintre hotel si restaurant, cu o capacitate de 450 locuri, billiard, barul de zi si terasa.
Camere: Hotelul are 149 de camere duble si camere triple, dotate cu baie cu dus, TV, minibar, iar 75 dintre ele au balcon. Dispuse pe patru nivele, dotate la standardul de 2 stele, din care jumatate cu balcon si pat matrimonial si cealalta jumatate fara balcon cu paturi twin. Camerele sunt partial gresiate, cu grup sanitar propriu gresiat si faiantat, apa calda non-stop.


Restaurant: Restaurantul propriu are aproximativ 450 de locuri, iar masa se serveste in sistem de tip fisa credit.
Servicii gratuite: parcare.
Facilitati copii: Copiii de pana in 5 ani au gratuitate la cazare daca stau in camera cu parintii. Pentru copiii intre 5 – 7 ani, optional se poate inchiria un pat suplimentar pentru care se achita 50% din valoarea unui loc si, pentru masa, 50% din valoarea unei mese pentru adult. Copiii intre 7 – 15 ani achita obligatoriu patul suplmentar.
Animale de companie: Accesul este permis.

camera dublafara masa11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti699 lei
camera dublafara masa21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti943 lei
camera dublafara masa5 august10 august5 nopti2 adulti943 lei
camera dublafara masa20 august25 august5 nopti2 adulti760 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...