Hotel Cumpatu

Inconjurat de privelistea maiestuoasa a Muntilor Bucegi, intr-un decor feeric, Hotel Cumpatu 4**** Sinaia se caracterizeaza prin eleganta, stil si rafinament. Hotel Cumpatu Sinaia reprezinta alegerea perfecta pentru turistii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de liniste si splendoare a intinderilor nemarginite de verdeata.

Hotelul Cumpatu – Sinaia iti ofera tot confortul posibil cu dotarile de patru stele, in cele 25 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe sau Junior Suite. Pe langa privelistea care iti taie rasuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, bai cu cada, foehn, alarma de urgenta etc.

Renumitul restaurant al hotelului, denumit sugestiv Safari Club, a reusit prin bucatele atent preparate, pline de savoare si prin meniul bogat, sa atraga multi fani debordanti de multumire. Placerea gusturilor, bogatia miresmelor si diversitatea bucatelor, toate pot fi regasite sub un singur acoperis, Si ce acoperis! Terasele Safari Club, se afla exact in inima naturii, incojurate de masivul Bucegi, de unde muntele, se poate admira in toata splendoarea sa. Un alt factor ce iti va captiva emotia, il reprezinta foisorul adaptat pe sufletul clientilor de-a lungul timpului. Foisorul respectiv, este denumit Casuta din copac, unde diminetile sunt magice si ideale pentru relaxare, iar desfasurarea cinelor de tip barbeque, focul de tabara si crama traditional romaneasca completeaza in mod fericit tabloul serviciilor de inalta calitate.

Adventure Park
Amplasat exact langa hotel, parcul reprezinta visul devenit realitate al fiecarui prichindel sau una dintre cele mai mari placeri ale unui adult. Ia-ti inima in dinti si incearca traseele de catarare prin copaci, tirolienele, peretele de escalada, tirul cu pusca sau cu incredibilul paintball, tirul cu arcul. Te vei distra de minune in expeditiile de jeep safari (self driving), la vanatorile de comori (orientare cu busola) si pe traseele militare.

dubla executivemic dejun22 iunie27 iunie5 nopti2 adulti1.738 lei
dubla executivemic dejun7 iulie12 iulie5 nopti2 adulti1.797 lei
dubla executivemic dejun1 august6 august5 nopti2 adulti1.797 lei
dubla executivemic dejun21 august26 august5 nopti2 adulti1.762 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...