Hotel Dacia Sud

este un hotel de 3*** dedicat familiilor cu copii sau pentru un sejur confortabil
Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, la 20 metri de plaja si la doar 200 de metri de Satul de Vacanta.
Renovat complet in anul 2019-2020. Ca si noutate, Hotel Dacia Sud Mamaia isi intampina acum oaspetii cu o noua arhitectura, plina de eleganta. Hotelul dispune de lift si a fost extins cu un etaj, toate intr-un decor elegant, in care predomina culorile calde.
Camere: ,,Dacia Sud Hotel’ Mamaia pune la dispozitie 140 de camere confortabile, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu balcon, dotari moderne si baie proprie. Din cele 140 de camere, 70 de camere ale hotelului sunt orientate catre mare, astfel ca, de pe balcon, aveti posibilitatea sa va bucurati de briza serilor de vara si de momentele unice ale rasaritului, iar 70 de camere catre parcarea proprie a hotelului care dispune de 83 de locuri. Camerele sunt repartizate in camere duble/twin, garsoniere si apartamente. Camerele au primit imbunatatiri in anul 2019-2020 , devenind niste spatii moderne in care functionalitatea si confortul se completeaza perfect. Fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat, internet wireless, TV LED, minibar si telefon, balcon, pardoseala acoperita cu mocheta, baie cu cada si uscator de par.
Servicii de masa: Restaurant Dacia Sud ( este la parter si are capacitatea de 150 de locuri, iesire la terasa dinspre mare) si restaurantul Noblesse Ballroom ( este situat la parter si are capacitatea de 250 locuri si are vedere la mare). Tarifele de cazare sunt cu mic dejun (bufet suedez) sau demipensiune.

Ca noutate in 2021 oferim facilitatea unui sezlong gratuit (in functie de locurile disponibile) doar daca se alege pachetul cu demipensiune.

Servicii gratuite: internet, parcare, informatii turistice, internet Wi-fi in camere
Servicii cu plata: sala de fitness, sauna, salon coafor, cosmetica, masaj, parcare (100 locuri), spalat si calcat obiecte personale, servicii de telefonie
Facilitati copii: Copiii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, iar cei peste 12 ani platesc tariful intreg pentru un loc de cazare.

dubla twin cu balconmic dejun6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti2.628 lei
dubla twin cu balconmic dejun26 iulie31 iulie5 nopti2 adulti2.628 lei
dubla twin cu balconmic dejun15 august20 august5 nopti2 adulti2.628 lei
dubla twin cu balconmic dejun30 august4 septembrie5 nopti2 adulti2.286 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...