Hotel Del Mar

Hotelul este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja.
Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul Del Mar Venus si-a schimbat la inceputul anului 2020 proprietarul. Pe langa denumire, hotelul si-a schimbat si serviciile.
Camere: Hotelul are o arhitectura unica pe rotund si dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 niveluri (parter + 12 etaje), avand 2 lifturi a cate 13 persoane, renovat in totalitate, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV prin cablu, internet si A.C.; toate camerele dispun de balcoane individuale. Toate camerele sunt prevezute cu balcon individual cu mase si scaune, aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, conexiune internet wireless, baie cu uscator de par si prize pentru aparat de ras. Camerele de la parterul hotelului sunt prevazute cu dotari pentru persoanele cu dizabilitati.
Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand sa a fi achitat la receptia hotelului.
Cele doua Sali de Conferinte au o capacitate de 140 locuri, respectiv 100 locuri, dotate cu videoproiector, flipchart, ecran proiectie.

Suplimentele de masa se acorda doar adultilor .
Restaurant: Restaurantul hotelului este format din 2 saloane cu o capacitate totala de 600 de locuri. Mesele se servesc sub forma de bufet suedez, asa cum sunt descrise mai jos:
Mic-dejun (07:30-10:00) a bufet suedez – include preparate diverse si apa, suc, ceai si cafea.
Demipensiune a mic-dejun si pranz. Pranzul (12:30-14:30) a bufet suedez – include, pe langa preparate specifice si diversificate, cafea, apa, suc neacidulat, vin alb/rosu la draft.
Cina (18:30-20:30) a bufet suedez, include, pe langa preparate specifice si diversificate, cafea, apa, suc neacidulat, vin alb/rosu la draft.
Pentru persoanele care aleg demipensiune, micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecare.
Servicii gratuite: pastrare valori, camera bagaj, internet, sah, table, rummy,tenis de masa, loc de joaca pentru copii, parcare gratuit
Servicii cu plata: servicii de calcat-spalat, telefon, fax,

camera dublapensiune completa7 iulie12 iulie5 nopti2 adulti2.840 lei
camera dublapensiune completa17 iulie22 iulie5 nopti2 adulti3.055 lei
camera dublapensiune completa11 august16 august5 nopti2 adulti3.055 lei
camera dublapensiune completa26 august31 august5 nopti2 adulti2.840 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...