Hotel Excelsior

Hotel Excelsior Eforie Sud este un hotel de 2 stele situat in zona de nord a statiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleza), la numai 50 de metri de plaja.
Hotel Excelsior este construit pe 4 etaje si reprezinta una dintre cele mai convenabile variante de cazare din statiune, deoarece ofera spatii de cazare renovate la tarife scazute. Hotelul are teren de tenis de camp si multifunctional (fotbal, tenis, volei, baschet), sala de biliard si sala de tenis de masa. Hotelul are 2 sali de conferinte dotate corespunzator.
Camere: Hotelul are 112 de camere cu doua paturi, baie proprie cu dus, mobilier nou, plasa impotriva tantarilor, internet wireless, televizor, minibar, pardoseala cu gresie si mocheta,geamuri termopan, aer conditionat doar in camerele fara balcon si o parte au balcon cu sezlonguri. Suprafata: 16 mp.
Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 locuri si cu specific clasic sau pe terasa care are o capacitate de 60 locuri. Modul de servire a mesei este in sistem de bonuri valorice.
Servicii gratuite: Acces internet, ziare si reviste, microbuz gratuit pentru transferuri.


Facilitati: Hotelul Excelsior dispune de internet, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, parcare, restaurant, aer conditionat si balcon.
In statiunea Eforie Sud se pot face urmatoarele tipuri de tratamente: balnear (Sanatoriul Eforie Sud) si bai reci, impachetari cu namol de Techirghiol.
Facilitati copii: Copiii pana in 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii. Copiii de peste 14 ani si adultii vor fi cazati in paturi suplimentare, platind 50% din contravaloarea cazarii.
Animale de companie: Accesul este permis doar cu carnetul de sanatate.

camera dublamic dejun10 iulie15 iulie5 nopti2 adulti1.029 lei
camera dublamic dejun20 iulie25 iulie5 nopti2 adulti1.200 lei
camera dublamic dejun9 august14 august5 nopti2 adulti1.429 lei
camera dublamic dejun24 august29 august5 nopti2 adulti1.314 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...