Hotel Felix

Hotelul a fost complet renovat in 2008, oferind cazare in camere moderne si confortabile de 3***, fiind o locatie atractiva si accesiba. Hotelul are 5 nivele, restaurant, receptie si parcare, spatiu de joaca pentru copii, sala de conferinte si piscina pentru adulti si copii.. Pe langa cazare si masa, Hotel Felix Eforie Nord ofera si alte facilitati menite sa va transforme vacanta intr-o escapada relaxanta si confortabila.
Camere: Hotelul dispune de un numar total de 299 de camere, impartite dupa cum urmeaza: 279 de camere duble si 20 de apartamente;Camerele hotelului Felix Eforie Nord au fost renovate complet in 2008, atunci cand au fost dotate cu: Aer conditionat;TV; Frigider; Mobilier nou;
Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul Perla Marii, situat la circa 10 m fata de hotel. Restaurantul dispune de o capacitate de 500 locuri, avand si o terasa acoperita cu gradina de vara animata de acordurile muzicii cafe-concert. Masa se serveste in sistem bon valoric.


Servicii gratuite: informatii turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, presa la receptie, pastrarea obiectelor de valoare, informatii privind orarul mijloacelor de transport, acces gratuit la piscină pentru clientii hotelului,
Facilitati copii: Primul copil intre 0 – 8 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar (cu conditia cazarii in acelasi pat cu parintii); pentru a beneficia de pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. Al doilea copil achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii intre 0 – 11.99 ani achita masa intergral. Copiii intre 8 – 17.99 ani achita 50% din valoare unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar, iar mesele se achita integral.
Servicii cu plata: spalatorie, parcare, telefon, sala de conferinta.

camera dublamic dejun + bonuri valorice 40 lei/pers./zi10 iulie15 iulie5 nopti2 adulti1.600 lei
camera dublamic dejun + bonuri valorice 40 lei/pers./zi20 iulie25 iulie5 nopti2 adulti1.886 lei
camera dublamic dejun + bonuri valorice 40 lei/pers./zi14 august19 august5 nopti2 adulti1.817 lei
camera dublamic dejun + bonuri valorice 40 lei/pers./zi24 august29 august5 nopti2 adulti1.771 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...