Hotel Flora

un hotel recomandat familiilor cu copii situat in centrul statiunii, la 20 m de plaja.
Hotelul ,,Flora’ din Mamaia, reclasificat la 3* in vara anului 2011, ca urmare a renovarii si modernizarii complete efectuate in anii 2010 – 2011, ofera tuturor turistilor sai posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant la numai cativa metri de Marea Neagra.
Camere: Hotelul dispune de , 280 camere de 17.8 mp si 26 de apartamente de minim 23.58 mp. In camere, accesul se face pe baza de cartela magnetica, ele fiind dotate cu: mobilier nou, televizor LCD, frigider tip ,,minibar’, internet wireless, baie dotata cu dus, geamuri de termopan, mocheta noua si aer conditionat. Cele 26 de apartamente sunt compuse dintr-un spatios dormitor matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila.
Restaurant: Restaurant Casa FLORA aflat in imediata vecinatate a culoarului de acces la receptie cu terasa spr piscina si capacitate de a servi simultan 100 de persoane,
Restaurant FLORA, situata in continuarea axului hotel restaurant casa Flora piscina, cu terasa spre mare si capacitate de a servi simultan 300 persoane
Servicii gratuite: intrare la piscina hotelului in limita numarului de locuri disponibile, acces la plaja proprie a hotelului, sezlong si umbrela oferite pentru consumatie minima obligatorie de 20 lei / sezlong / zi, internet wireless, informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, desteptarea la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei


Servicii cu plata: bar, stand presa locala, sala de conferinta, convorbiri telefonice si fax
Facilitati copii: Copiii pana la varsta de 13 ani au cazare gratuita fara pat suplimentar. Copil intre 0 si 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la mese. Pentru doi copii cu varsta intre 0 si 13 ani neimpliniti se achita supliment la cazare, respectiv tariful patului suplimentar . Copiii cu varsta intre 7 si 13 ani neimpliniti achita, de asemenea, un supliment la masa. Copiii cu varsta peste 18 ani sau a treia persoana achita valoarea integrala a meselor si suplimentul patului in camera dubla standard sau standard plus.
Animale de companie: Accesul este permis animalelor de talie mica, cu conditia achitarii unei taxe la receptia hotelului.

apartamentfara masa6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti2.600 lei
apartamentfara masa21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti2.828 lei
apartamentfara masa15 august20 august5 nopti2 adulti2.828 lei
apartamentfara masa25 august30 august5 nopti2 adulti2.828 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...