Hotel Florida

Recomandat pentru relaxare / odihna sau business
Hotelul nou si modern, situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vizavi de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis.
Hotelul dispune de un centru de conferinte, avand 30, respectiv 100 de locuri, dotate la cerere cu: TV, retroproiector, videoproiector, flip chart si sistem audio complet. Are 57 camere matrimoniale, 24 camere twin, 6 apartamente, 1 apartament presidential, restaurant (120 de locuri), bar de zi, sala masaj, sauna, sala de fitness, internet-cafe, zona pentru fumatori si parcare.
Camere: Camerele si apartamentele din cadrul hotelului dispun de televizor, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala si seif. Multe dintre spatiile de cazare au balcon.
Apartamentul prezidential este alcatuit din 2 dormitoare, 2 bai si un living.

Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, combinatia perfecta intre confort si eleganta, intre o cina cu prietenii si un dejun de afaceri. Masa se poate servi si pe terasa ponton cu vedere la lacul Siutghiol. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez’.
Servicii gratuite: internet wireless, parcare
Servicii cu plata: spalatorie, curatatorie, convorbiri telefonice, trimitere fax
Facilitati copii: In camera cu 2 adulti:

  • primul copil 0 – 6.99 ani beneficiaza de gratuitate folosind acelasi pat;
  • al 2-lea copil 0 – 6.99 ani achita 44 lei/ zi, fara pat suplimentar;
  • copiii 7 – 11.99 ani achita 50 lei/ zi, daca nu se solicita pat suplimentar sau 63 lei/ zi, daca se solicita pat suplimentar. In ambele variante, beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
  • copiii 12-17.99 ani achita 125 lei/ zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
  • peste 18 ani se vor taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume un loc in camera.
camera dublamic dejun11 iulie16 iulie5 nopti 2 adulti1.829 lei
camera dublamic dejun21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti2.229 lei
camera dublamic dejun15 august20 august5 nopti2 adulti2.229 lei
camera dublamic dejun30 august4 septembrie5 nopti2 adulti1.657 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...