Hotel Ges

Hotelul Ges a fost deschis in anul 2016. Este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza Marii Negre.
Info: Hotelul Ges, care este situat la numai 50 de metri de plaja. Design modern, camere si bai spatioase. La hotel Ges punem accent pe nevoile clientilor.Camere, an numr de 39, dintre care 33 camere duble (30 cu pat matrimonial si 3 cu pat twin) si 6 apartamente (4 apartamente prezidentiale si 4 apartamente junior) sunt dotate cu aer conditionat, balcon si baie privata cu articole de toaleta gratuite iti for face sederea mai placuta. Acces gratuit la WiFi in intreaga proprietate, iar in incinta hotelului vei gasi un restaurant exceptional si un bar ideal pentru relaxare. Desigur, toate cu acces la terasa.


Pentru persoanele care vor sa exploreze zona, hotelul Ges se afla la 2,5 KM de Delfinariul din Constanta, la 1,1km de Satul de Vacanta, la 650 de metri de Aqua Magic Par si Tomis Mall la 17 minute de mers cu masina.
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este la 31,5 km distanta. Iar pentru cei care vor sa admire maestria naturii, Lacul Siutghiol se afla la cativa pasi distanta.
Si pentru ca intr-adevar ne pasa de tine, iti punem la dispozitie personal amabil si o receptia deschisa non-stop.

dubla cu vedere la maredemipensiune7 iulie12 iulie5 nopti 2 adulti3.600 lei
dubla cu vedere la maredemipensiune17 iulie22 iulie5 nopti2 adulti4.744 lei
dubla cu vedere la maredemipensiune6 august11 august5 nopti2 adulti4.744 lei
dubla cu vedere la maredemipensiune26 august31 august5 nopti2 adulti3.686 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...