Hotel Hefaistos

Este un hotel de 3 stele, pozitionat in centrul statiunii – langa Cazino, Melody Bar, Gradina de Vara, la 30 m de plaja.
Hotelul Hefaistos Mamaia *** renovat si regandit complet in anul 2014 dispune de 50 camere duble pentru 100 de persoane si le ofera clientilor sai conditii moderne de cazare cu TV LED, minibar, telefon cu acces extern, uscator de par, seif cu cifru, aer conditionat centralizat, iar baile sunt dotate cu cada.
Cele 50 de camere duble ale hotelului sunt create pentru a va oferi confortul cel mai bun la cele mai atractive tarife, iar daca veti veni cu copiii la mare, cu siguranta vor fi cei mai bucurosi, iar dvs nu veti plati cazarea pentru ei daca au sub 12 ani si veti folosi acelasi pat. In schimb veti achita doar micul dejun la jumatate din valoarea acestuia. Hotelul nostru nu ofera paturi suplimentare.
Restaurantul are specific clasic, cu o capacitate de 80 locuri.
Servicii gratuite: TV color, informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezire la ora dorita sau transmitere de mesaje, predare corespondenta, pastrare bagaje, comanda taxi
Servicii cu plata: parcare, aer conditionat, convorbiri telefonice, calcat diverse articole de imbracaminte, inchirieri frigider, in limita disponibilului, care se plateste la receptia hotelului
Facilitati copii: Cazarea copiilor sub 12 ani este gratuita daca folosesc acelasi pat cu parintii, in schimb vor achita micul dejun. Nu se ofera paturi suplimentare.

camera dublamic dejun7 iulie12 iulie5 nopti2 adulti1.709 lei
camera dublamic dejun21 august26 august5 nopti2 adulti1.473 lei
camera dublademipensiune22 iulie27 iulie5 nopti2 adulti2.550 lei
camera dublademipensiune11 august16 august5 nopti2 adulti2.550 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...