Hotel Impact G

Este situat la aproximativ 50 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Info: Hotelul ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului. Hotelul are o receptie moderna cu magazine.
Camere: Hotelul are camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresie cu covorase, usi noi de acces in camere si mobilier nou deosebit. Camerele sunt prevazute cu balcon. Cazarea se face in 70 de camere duble cu bai proprii, TV, frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase si tamplarie PVC. 20 de camere dispun de vedere la mare.
Restaurant: Masa se serveste in sistem ,,bon valoric’, in cadrul restaurantului ,,Regal’.
Facilitati: Exista parcare pazita in curtea unitatii.
Servicii gratuite: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrarea bagajelor.


Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive, biliard, telefonie locala, interurbana, internationala
Facilitati copii: Gratuitate la cazare fara pat suplimentar pentru maxim 1 copil pana la 10 ani cu 2 adulti platitori in camera, fara pat suplimentar.In cazul in care se solicita pat suplimentar, reprezinta 50% din tariful de cazare al unui adult. Patul suplimentar este obligatoriu pentru un copil in varsta de peste 10 ani si se tarifeaza cu 50 % din tariful de cazare al unui adult. Se accepta maxim un pat suplimentar in camera.

camera dublafara masa10 iulie15 iulie5 nopti 2 adulti1.237 lei
camera dublafara masa20 iulie25 iulie5 nopti2 adulti1.639 lei
camera dublafara masa9 august14 august5 nopti2 adulti1.639 lei
camera dublafara masa24 august29 august5 nopti2 adulti1.242 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...