Hotel Insula

Hotelul se afla in statiunea Neptun, chiar pe lac, la 300 metri distanta de plaja si la aproximativ 10 min de mers pe jos.
Info: Hotelul ,,Insula’ 4**** din Neptun este o buna si luxoasa varianta de cazare din Neptun, fiind situat langa cel mai cunoscut restaurant pescaresc de pe litoral – restaurantul ,,Insula’ – si fiind foarte aproape de centrul statiunii. Hotelul a fost inaugurat in vara anului 2008, fiind unul din cele mai noi si moderne hoteluri din Neptun. Hotelul se remarca printr-o arhitectura in stil mediteranean si este clasificat la 4*.
Camere: Hotelul are camere foarte spatioase, fiecare cu balcon si cu vedere superba spre lac si Marea Neagra. Este structurat pe 9 camere duble standard, 1 camera dubla junior (etaj), 1 camera dubla junior (parter), 1 garsoniera, 2 garsoniere (parter), 1 apartament junior, 1 apartament – 2 dormitoare, 1 apartament standard, 3 apartamente duplex – 2 camere, 2 apartamente duplex – 3 camere, 2 duble junior (mansarda). Repartizarea persoanelor adulte in camera se face dupa urmatoarea structura (peste 18 ani): se cazeaza 2 adulti cu maxim 2 copii pana in 12 ani, fara pat suplimentar in: dubla standard, duble junior etaj , dubla junior parter, garsoniera, garsoniere parter, 1 apartament junior, 2 duble junior mansarda; se accepta maxim 4 adulti si 2 copii (0-12 ani) intr-un 1 apartament 2 dormitoare; se accepta maxim 3 adulti in: 1 apartament standard, 3 apartamente duplex 2 camere; 5 persoane in 2 apartamente duplex de 3 camere. Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, minibar, televizor LCD si acces internet. Apartamentele dispun in plus si de jacuzzi.


Restaurant: Restaurantul are specific pescaresc si isi imbie oaspetii cu preparate proaspete din peste de apa dulce si sarata sau peste exotic si fructe de mare. De exemplu, saramura de crap cu mamaliguta, calcan prajit, gustare pescareasca, guvizi prajiti si borsuri traditionale. Ceea ce intregeste acest tablou gastonomic este atmosfera deosebita oferita de vegetaria luxurianta care inconjoara terasa, racoarea oferita de lac si briza marii, lumina lumanarilor si personalul bine pregatit. Masa poate fi servita pe terasa, pe ponton sau pe vaporas, in separeuri care ofera intimitate. Micul dejun se serveste in sistem bufet, iar mesele principale se pot servi la orice ora din zi, cu plata in bonuri valorice, ,,e la carte’, adica se comanda din meniu. Pentru turistii hotelului se acorda un discount de 25% din pretul meniului existent.
Facilitati copii: Copiii cu varsta pana in 7 ani au cazarea gratuita, fara pat suplimentar. Pentru cei cu varsta intre 7 si 10 ani se plateste 50% din tariful unui loc. Se ofera baby-cot gratuit, in limita disponibilitatii. Hotelul are in dotare un frumos loc de joaca pentru copii.

camera dublademipensiune6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti2.714 lei
camera dublademipensiune16 iulie21 iulie5 nopti2 adulti3.028 lei
camera dublademipensiune15 august20 august5 nopti2 adulti3.228 lei
camera dublademipensiune4 septembrie9 septembrie5 nopti2 adulti2.496 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...