Hotel Intim

Hotelul este situat in partea de sud a statiunii (in noul cartier rezidential), la 150 de metri de faleza.
Info: Hotelul a fost dat in folosinta in anul 2007 si are trei corpuri; dispune de bar propriu, terasa si curte interioara, in care este amenajat un iaz cu nuferi si pestisori.
Camere: Hotelul dispune de 44 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon (la parter), frigider si mobilier nou.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 80 locuri, avand specific national si international. Masa se poate servi si pe terasa hotelului, care dispune de un numar de 30 locuri, in sistem ,,card valoric’, iar micul dejun este ,,e la carte’.


Servicii gratuite: pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, primirea si transmiterea corespondentei
Servicii cu plata: room service, servicii telefonice locale, servicii de calcatorie si spalatorie
Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% la serviciile de masa. Cei de peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar asigurat, iar masa se achita integral. Pentru patul suplimentar se achita 50% din tariful unui loc in camera dubla.

camera dubla fara masa11 iulie16 iulie5 nopti2 adulti1.226 lei
camera dublafara masa21 iulie26 iulie5 nopti2 adulti1.414 lei
camera dublafara masa5 august10 august5 nopti2 adulti1.414 lei
camera dublafara masa20 august25 august5 nopti2 adulti1.226 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...