Hotel Istria

Hotelul este amplasat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 300 metri de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun, intr-o zona plina de verdeata.
Camere: Unitatea detine 90 camere duble, 3 apartamente, complet renovate, dipuse pe 3 etaje. Toate camerele duble dotate cu: baie proprie cu dus, TV cablu, frigider si balcon.
Restaurant: Hotelul nu dispune de restaurant propriu. Masa se poate servi in sistem ,,bonuri valorice’ la terasa ,,Amazon’, situata pe faleza, si la restaurant ,,Insula’, situat pe lacul Neptun.
Servicii gratuite: informatii turistice, primirea si transmiterea de mesaje, distribuirea corespondentei, trezirea clientilor la cerere, informatii CFR
Servicii cu plata: servicii de calcatorie / spalatorie, parcare, telefonie locala, interurbana, internationala


Servicii de masa: Sub forma de bonuri valorice
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani au cazare gratuita (fara pat suplimentar). Cei care solicita pat suplimentar platesc 50% din tariful unui loc de cazare.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: padurea Comorova, practicarea de sporturi nautice (yole, jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri din statiuni, paint-ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.

camera dublafara masa6 iulie11 iulie5 nopti2 adulti686 lei
camera dublafara masa16 iulie21 iulie5 nopti2 adulti914 lei
camera dublafara masa5 august10 august5 nopti2 adulti1.086 lei
camera dublafara masa20 august25 august5 nopti2 adulti949 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...