Hotel Malibu

Hotel Malibu**** a fost renovat in anul 2018 (camere, restaurant & celelalte zone interioare comune). In iarna anului 2020-2021 si baile camerelor au primit o noua infatisare.
Localizare: Hotelul ,,Malibu’ Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, fiind marginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie. Datorita pozitionarii privilegiate, oaspetii hotelului au sansa unica de a urmari rasaritul soarelui din apele Marii Negre si apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.
Capacitate: cladire cu 6 nivele, 2 lifturi, 153 spatii de cazare (dintre care 22 sunt apartamente, 78 sunt camere duble cu paturi twin si 53 camere duble cu paturi matrimoniale).

Descriere Camere:

 1. Camera single: este spatiul de cazarea ce permite acomodarea pentru minimum 1 adult si maximum 1 adult si 1 copil cu varsta pana la 5 ani. Are in componenta sa un pat matrimonial. Cu o suprafata de 19 mp, poate avea vedere catre oras sau vedere catre mare.
  Nu se poate adauga pat suplimentar-pliabil.
 2. Camera dubla: este spatiul de cazarea ce permite acomodarea pentru minim 2 adulti si maxim 2 adulti si 1 copil de pana la 16 ani sau 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 10 ani. Are in componenta sa un pat matrimonial sau doua paturi de o persoana ce se pot uni. In numar de 130 camere, cu o suprafata de 19 mp fiecare, poate avea vedere catre oras sau vedere catre mare.
  Toate camerele au balcon.
  La cerere, se poate adauga un pat suplimentar-pliabil.
 3. Apartament: este spatiul de cazarea ce are in componenta sa un dormitor cu un pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila. In numar de 20 apartamente, acestea au o suprafata cuprinsa intre 35 mp si 40 mp. Poate avea vedere catre oras sau vedere catre mare.
  Nu se poate adauga pat suplimentar-pliabil.
 4. Apartament pentru persoane cu dizabilitati: este spatiul de cazarea ce are in componenta sa un dormitor cu un pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila. Baia este adaptata persoanelor cu dizabilitati. In numar de 1 apartament, acesta are o suprafata de 38 mp, balcon si dubla vedere, catre oras si mare.
  Nu se poate adauga pat suplimentar-pliabil.
 5. Apartament cu terasa si vedere panoramica: este spatiul de cazarea ce are in componenta sa un dormitor cu un pat matrimonial, confortabil si un living cu o canapea extensibila. In numar de 1 apartament, acesta are o suprafata de 60 mp, terasa si dubla vedere, catre oras si mare.
  Nu se poate suplimenta cu pat suplimentar, pliabil.

Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu: balcon, aer conditionat individual, LED TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi, telefon, seif, mini-bar (contra cost), baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape, halate de baie si papuci.

Masa:
Program servire mese (restaurantul isi rezerva dreptul de a schimba ora de servire a meselor):

 • Mic dejun a 07:00-10:00
 • Pranz a 13:00-15:00
 • Cina a la carte a 19:00-21:00 Regimul de demipensiune este format din mic dejun si pranz. Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi a sejurului si inclusiv, in ziua plecarii. !!! Accesul la masa de pranz in ziua de check-out, se face doar dupa eliberarea camerei.

In perioada 18.06-11.09.2021 (inclusiv) se vor comercializa pachete cu MINIMUM DEMIPENSIUNE (PRANZ), pachetele doar cu mic dejun nefiind acceptate in acest interval.

camera dublademipensiune12 iulie16 iulie4 nopti2 adulti3.086 lei
camera dublademipensiune20 iulie24 iulie4 nopti2 adulti3.314 lei
camera dublademipensiune9 august13 august4 nopti2 adulti3.314 lei
camera dublademipensiune29 august2 septembrie4 nopti2 adulti2.583 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


  S-ar putea să-ți placă și...