Hotel Mera Brise

Situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii, Mera Brise 3*** este locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta,
Prin calitatea serviciilor, orientate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, calitate sustinuta de atitudinea deschisa si profesionala a intregii echipe cat si de confortul pe care il ofera spatiile de cazare, Mera Brise va indeamna catre visare, alimentand imaginatia cu cele mai insufletite povesti despre mare si ale sale valuri.
Mera Brise asigura aproximativ 100 de locuri in cele 49 de spatii de cazare, 45 camere duble king si cele 4 apartamente junior suite.
Restaurantul Mera Brise este un restaurant cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului, oferind un meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.
Mera Brise ofera parcare gratuita, in limita locurilor disponibile.


Descriere camere
Camera dubla king matrimoniala/twin are o suprafata de aproximativ 16 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm) si o canapea extensibila.
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa(valabil numai pentru camerele cu vedere la mare).
Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe.

camera dubla cu vedere la maremic dejun9 iulie12 iulie3 nopti2 adulti1.385 lei
camera dubla cu vedere la maremic dejun21 iulie24 iulie3 nopti2 adulti1.543 lei
camera dubla cu vedere la maremic dejun14 august17 august3 nopti2 adulti1.543 lei
camera dubla cu vedere la maremic dejun26 august29 august3 nopti2 adulti1.543 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...