Hotel Meteor

Pozitionat in centrul statiunii, la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.
Hotelul ,,Meteor’ 3*** este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile ,,Cometa’ si ,,Capitol’, la o distanta de cca. 20 m de plaja.
Camere: Hotelul ,,Meteor’ este o moderna structura de cazare, compusa din 214 camere duble si 9 garsoniere, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare si primitor. In receptie exista doua seifuri pentru pastrarea obiectelor de valoare si a valorilor, un sistem de calcul cu acces la internet si o sala de jocuri video. In hotel si in receptia hotelului este asigurat Wi-fi gratuit. In gradina interioara este amenajat un spatiu de joaca pentru copii, precum si un mini-parc arheologic. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, mobilier nou, pardoseala gresie, baie cu dus (in camerele duble) sau cada (in garsoniere), seif si balcon. Garsonierele si o parte din camere au aer conditionat. Toate camerele au vedere la mare. Hotelul dispune de 2 restaurante, bar de zi, terasa, parcare, sala de conferinte dotata cu instalatie de sunet, videoproiector, flipchart, retroproiector si aer conditionat.


Restaurant: Restaurantul ,,Meteor’ este o unitate de alimentatie publica, amplasata pe malul marii. Avand o capacitate de maxim 800 locuri si dispunand de o instalatie de climatizare, in Restaurantul Meteor se poate servi masa in conditii deosebite. Masa se poate servi la unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului, care au o capacitate de 500 locuri, respectiv 150 locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez’, iar restul meselor in sistem ,,bonuri valorice’. Masa se mai poate servi si in varianta pensiune completa speciala (meniu fix).
Aici se pot organiza si desfasura mese festive, nunti, botezuri si evenimente la care se pot servi preparate din bucataria romanesca sau din alte bucatarii, asigurandu-se un meniu diversificat.
Facilitati: Sala de conferinte a Complexului ,,Meteor’ are o capacitate de 150 locuri in format congres. Totusi, sala de conferinte poate fi configurata potrivit necesitatilor beneficiarilor.
Servicii gratuite: pastrare valori, trezirea turistilor, transmiterea corespondentei, internet
Servicii cu plata: inchiriere jocuri, parcare, spalat, fax, internet, aer conditionat
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti)

  • 1 copil sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat
  • al doilea copil sub 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat
  • 1 copil cu varsta intre 12-16 ani (neimpliniti) achita 50 % din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat
  • a treia persoana adulta (peste 16 ani) achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat
    Patul suplimentar, pentru copilul sub 16 ani, este 50% din valoarea unui loc de cazare.
    Nu se admit in camera dubla mai mult de 3 adulti sau o familie formata din 2 adulti si 2 copii.
dubla deluxemic dejun13 iulie16 iulie3 nopti2 adulti1.508 lei
dubla deluxemic dejun19 iulie22 iulie3 nopti2 adulti1.508 lei
dubla deluxemic dejun6 august9 august3 nopti2 adulti1.646 lei
dubla deluxemic dejun21 august24 august3 nopti2 adulti1.474 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...