Hotel Mirage

Hotel de 4****, Mirage este situat langa hotel ,,Britannia’ si Clinica de Tratament ,,Efosan’ din cadrul Complexului Steaua de Mare, la mica distanta de plaja (50 de metri).
Mirage MedSPA Hotel dispune de cel mai nou centru de sanatate din Statiunea Eforie Nord. Cu o suprafata de 2700 de metri patrati, dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.
Camere: Hotelul dispune de 75 de camere, toate beneficiind de grup sanitar, balcon, televizor, telefon, minibar si aer conditionat.


Restaurant: Serviciile de masa se asigura pe baza de fisa cont.
Servicii gratuite: informatii turisti, internet in hol si restaurant
Servicii cu plata: discoteca, room service, parcare privata, masaj, cosmetica, teren de tenis
Facilitati copii: Copiii intre 0-2 ani beneficiaza de gratuitate. Copiii de la 2 la 12 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare cu mic dejun si cu pat suplimentar asigurat.

camera dublapensiune completa12 iulie15 iulie3 nopti 2 adulti2.023 lei
camera dublapensiune completa24 iulie27 iulie 3 nopti2 adulti2.023 lei
camera dublapensiune completa14 august17 august3 nopti2 adulti2.023 lei
camera dublapensiune completa26 august29 august3 nopti2 adulti1.920 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...