Hotel Mondial

Situat in statiunea Eforie Nord, la 100 m de plaja are categoria 4****.
Amplasat pe locul fostului hotel Cerna din 1958, Hotelul ,,Mondial’ din Eforie Nord este menit sa readuca spiritul si eleganta cu care se petrecea un sejur la mare in acea vreme. Noii proprietari au venit cu o constructie noua: mobilier din lemn masiv, finisari inspirate din stilul rustic, un ambient placut si relaxant intocmai pentru a pastra originalitatea si calitatea de 4 stele. Piscina hotelului este amplasata in mijlocul unei gradini de flori si conifere si va asteapta sa va racoriti in apa cristalina. Copiii se pot juca in apa fara grija, deoarece hotelul are si piscina pentru ei incorporata in piscina adultilor, parcare pazita de 1000 mp. Gradina include o terasa si un teren de joaca pentru copii.
Camere: Hotelul ,,Mondial’ pune la dispozitia turistilor 59 camere, din care 26 de camere duble si 33 camere triple. Toate camerele sunt echipate cu elemente de calitate superioara, mobila din lemn masiv, mocheta, candelabre, birouri, balcoane cu sau fara vedere la mare, minibar, televizor LCD, telefon, baie si wireless.
Servicii masa: Se acorda in unitatea restaurantului ,,Mondial’ micul dejun in sistem ,,bufet suedez’, pranzul in sistem fisa cont ,,a la carte’.


Servicii gratuite: internet, parcare, piscina, gratar, loc de joaca pentru copii, informatii turistice, pastrare obiecte de valoare, trusa medicala, servicii de prim ajutor, trezire clienti, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, pastrarea obiectelor uitate, comenzi taxi, darts, sah, table, rummy, carti de joc
Servicii cu plata: inchirieri auto, serviciu de transfer
Facilitati copii: Primul copil intre 0 – 5 ani neimpliniti beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar. Al 2-lea copil intre 0 – 5 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 50% din mic dejun. Copiii intre 5 – 10 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 50% din mic dejun; Copiii intre 10 – 14 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita micul dejun. Daca se solicita pat suplimentar, acesta este 50% din valoarea unui loc. Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14 – 18 ani neimpliniti, se achita 50% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar. Copiii de peste 18 ani sunt considerati adulti si achita contravaloarea unui loc intreg (cu pat suplimentar asigurat).
In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii. In camera tripla se pot caza maxim 3 adulti si 1 copil cu varsta intre 0 – 14 ani neimpliniti.

camera dublamic dejun + bonuri 50 lei/pers./zi10 iulie13 iulie3 nopti2 adulti1.714 lei
camera dublamic dejun + bonuri 50 lei/pers./zi22 iulie25 iulie3 nopti2 adulti1.714 lei
camera dublamic dejun + bonuri 50 lei/pers./zi12 august15 august3 nopti2 adulti1.714 lei
camera dublamic dejun + bonuri 50 lei/pers./zi27 august30 august3 nopti2 adulti1.497 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...