Hotel Nayino Resort

Nayino Resort Hotel 4**** este situat in statiunea Mamaia Nord, la 100 de metri de plaja Navodari, una dintre cele mai apreciate plaje din Romania. Ofera o piscina in aer liber, un lounge pe acoperis, inchirieri de biciclete si acces gratuit la internet WiFi.
Camerele si suitele au vedere la Marea Neagra sau la gradina plina de culoare de langa piscina. Toate unitatile de cazare au mobilier in culori deschise si naturale, amintind de mare si de padurea tropicala, si sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
Piscina in aer liber are zona separata pentru copii. Este disponibil si un loc de joaca.
Restaurantul Nayino serveste preparate din bucataria mediteraneana. Cele 2 baruri ale hotelului, dintre care unul este pe acoperis, servesc bauturi si aperitive.


Sala de conferinte Infinity are o capacitate de 90 locuri si poate fi configurata, in functie de necesitatile evenimentului, cum ar fi dispunerea de tip teatru (numar maxim de 90 locuri), in forma de sala de clasa (numar maxim de 53 locuri) sau in forma de U (numar maxim de 32 locuri). Sala de conferinte este multifunctionala, complet echipata din punct de vedere tehnologic si beneficiaza de o zona special amenajata pentru pauzele de cafea.

Restaurantul a la carte al hotelului are o capacitate de 140 de locuri, imbinand armonios liniile arhitecturale clare cu design-ul modern si elementele naturale, mizand pe simplitatea si functionalitatea formelor.

suitemic dejun si pranz4 iulie9 iulie5 nopti2 adulti3.689 lei
suitemic dejun si pranz19 iulie24 iulie5 nopti2 adulti3.857 lei
suitemic dejun si pranz13 august18 august5 nopti2 adulti3.857 lei
suitemic dejun si pranz28 august2 septembrie5 nopti2 adulti3.857 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...