Hotel Nyota

Hotelul Nyota de 4 *** este situat in partea de nord a statiunii, in celebra zona a cluburilor, la numai 70 metri de plaja si a fost inaugurat in 2018.

Toate camerele au un design modern si toate facilitatile pentru un sejur cat mai placut. Dintre aceste facilitati: vedere spre lac sau spre mare, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu,  seif, aer condiţionat, minibar, kettle, plasă de ţanţari, garderobă/dulap. Baie: duş, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, prosoape.
Tarifele includ: accesul si sezlonguri la piscina incalzita a hotelului si la plaja ( in limita locurilor disponibile), internet si parcare gratuita.

Tipurile de camere disponibile in hotel sunt:
Duble Superioare cu vedere lac/mare (numar total camere construite 54 din care 24 cu vedere mare si 30 cu vedere lac).  Acestea au suprafata de 22 mp si pot avea pat matrimonial (30 camere) sau twin (24 camere). Aici se pot caza maxim 2 adulti si un copil de maxim 7 ani (daca doarme in pat cu parintii).
Duble Executive cu vedere lac (numar total construite 5) Acestea au suprafata de 35 mp au un pat matrimonial si o canapea extensibila. Aici se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii de maxim 12 ani.
Family Room cu vedere lac/mare (compuse din 2 Duble Superioare cu usa comunicanta intre ele).  Acestea au suprafata de 44 mp si au un pat matrimonial si 2 paturi twin. Aici se pot caza maxim 4 adulti si 2 copii de maxim 7 ani (daca dorm in pat cu parintii).
Apartamente Deluxe cu vedere lac/mare (numar total apartamente construite 12 din care 6 cu vedere mare si 6 cu vedere lac). Apartamentele au suprafata de 65 mp si sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Aici se pot caza maxim 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti.
Hotelul are un etaj dedicat evenimentelor cu 3 Sali de conferinta (2 Sali de 16 locuri care se pot transforma intr-o sala de 40 si o sala de 70 locuri) si o terasa de aprox 70 locuri care deserveste salile si unde pot fi organizate cocktailuri sau evenimente private.

dubla superioaramic dejun30 iunie5 iulie5 nopti2 adulti3.210 lei
dubla superioaramic dejun10 iulie15 iulie5 nopti2 adulti4.915 lei
dubla superioaramic dejun9 august14 august5 nopti2 adulti4.740 lei
dubla superioaramic dejun24 august29 august5 nopti2 adulti4.522 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...