Hotel Orlando

Hotelul este la doar 50 m de plaja si a fost recent renovat si modernizat.
Info: Hotelul face parte din lantul hotelier ,,Yours Hotel’, impreuna cu hotelul ,,Caraiman’ din Mamaia.
Camere: 80 camere duble cu baie cu dus, aer conditionat, TV, satelit, frigider, telefon si acces internet.
Restaurant: Se acorda servicii de masa in restaurantul ,,Orlando’, categoria 3 stele, in sistem card client ,,a la carte’.
Facilitati: piscina cu acces gratuit, bar la piscina, restaurant, bar de zi, rampa pentru carucior persoane cu disabilitati, carucioare copii, parcare proprie gratuita (15 locuri), parcare cu plata Calypso, sala de conferinte, lift.

Servicii gratuite: piscina cu minibar in aer liber, sezlonguri si umbrelute, parcare pazita, camera de bagaje, caseta pentru pastrarea valorilor la receptie
Servicii cu plata: serviciu pentru transmiterea mesajelor (fax, e-mail, internet etc.), sala Internet Cafe, servicii de spalatorie si curatatorie
Facilitati copii: Copiii intre 0-10 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat, iar pentru al doilea copil se achita 50% din tarif adult, atat la cazare, cat si la micul dejun si beneficiaza de pat suplimentar. Pentru copiii de peste 10 ani se achita patul suplimentar 75% din valoarea unui loc si micul dejun intreg.

dubla cuvedere la maremic dejun7 iulie10 iulie3 nopti2 adulti1.202 lei
dubla cuvedere la maremic dejun19 iulie22 iulie3 nopti2 adulti1.308 lei
dubla cuvedere la marepensiune completa6 august9 august3 nopti2 adulti2.475 lei
dubla cuvedere la marepensiune completa12 august15 august3 nopti2 adulti2.475 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...