Hotel Palace

Hotel Palace 4 stele este situat pe plaja statiunii Venus, pe litoralul romanesc al Marii Negre, oferind o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu.

Info: Oaspetii hotelului beneficiaza de piscine in aer liber, de piscina interioara, de parcare, de spatii special amenajate pentru relaxare (sala de fitness, sauna, terenuri de sport) si de o curte mare care inconjoara hotelul. In acelasi timp, Hotelul ,,Palace’ vine si in intampinarea oamenilor de afaceri, cu dotari si servicii specifice (internet, sali de conferinte dotate modern, servicii de secretariat).

Camere: Capacitatea de cazare a hotelului este de 180 locuri, impartite in 90 de camere (duble si apartamente), cu dotari specifice unui hotel de patru stele: minibar, televizor, cablu TV, internet, telefon si aer conditionat.

Restaurant: Hotelul are trei restaurante cu specific romanesc, international si pescaresc, avand o capacitate de 500 locuri. Masa se serveste in sistem ,,all inclusive’.

All inclusive- mic dejun, dejun, cina, bufet

 • bauturile alcoolice se servesc intre orele 13:00-24:00 si bauturile nonalcoolice intre orele 7:00-24:00
  Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina ,,bufet suedez’, bauturi non-alcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective coniac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), acces gratuit la piscine, parcare, internet, billiard, teren tenis, tenis de masa, sauna, jacuzzi si fitness.

Servicii gratuite: parcare, acces piscina
Pentru sejururile de minim 7 nopti este gratuita croaziera pe mare cu Yachtul Kissing Gate- Poarta Sarutului.

Servicii cu plata: sala de conferinte, transport cu microbuzul hotelului, room service, servicii telefon-fax, servicii postale, internet

Facilitati: Recuperarea, refacerea si revitalizarea organismului se fac cu ajutorul specialistilor si a aparaturii SPA si Balneo de ultima generatie din centrul de sanatate al hotelului ,,Mezotermale Palace’, unde se asigura pachete zilnice de 4 proceduri geriatrice si Medical SPA.

Facilitati copii:

 • copiii intre 0-3.99 ani au gratuitate la cazare+masa
  -copiii intre 4-11.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 50% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar
  -copiii intre 12-13.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 70% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar
  -copiii intre 14-17.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 80% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar
camera dublaall inclusive9 iulie16 iulie7 nopti2 adulti5.060 lei
camera dublaall inclusive23 iulie30 iulie7 nopti2 adulti5.492 lei
camera dublaall inclusive6 august13 august7 nopti2 adulti5.616 lei
camera dublaall inclusive20 august27 august7 nopti2 adulti5.554 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


  S-ar putea să-ți placă și...