Hotel Paradiso

Hotel ,,Paradiso’ 3*** este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si la 250 m de centrul statiunii. Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.
Cunoscut in trecut sub numele de ,,Hotel Mangalia-Siemens’, hotelul ,,Paradiso’ a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai. In cadrul hotelului functioneaza un cabinet de Geriatrie Ana Aslan (reflexologie si masaj, salon de cosmetica si manichiura), magazin de suveniruri, sala de fitness, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte (dotate cu flipchart, videoproiector si instalatie sonorizare) si baza de tratament.
La mezanin, pentru a beneficia de tot confortul necesar unui sejur placut, veti gasi o cofetarie, o sala polivalenta, precum si o zona de relaxare, unde beneficiati de o retea wireless free pentru conexiune la internet.
Hotel Paradiso dispune de instalatie de incalzire in toate camerele precum si instalatie de aer conditionat la parter, mezanin si in restaurant.
Din anul 2007 hotel Paradiso dispune de o piscina exterioara si un bazin pentru copii, cu 200 locuri amenajate pentru plaja.Pentru activitati de cursuri, training-uri si expozitii, incepand din anul 2015, Hotel PARADISO va pune la dispozitie o sala multifunctionala, cu posibilitati de compartimentare, in suprafata totala de 450 mp.

Hotel Paradiso va pune la dispozitie si o parcare de 120 locuri pazita si supravegheata video.
Camere: Hotelul dispune de 273 de camere, dintre care 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dotate cu TV, minibar, telefon, aer conditionat si baie cu dus. Apartamentele sunt dotate cu living (canapea) + dormitor, grup sanitar propriu, TV cablu, bar – racitor, telefon si aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate apartamentele hotelului au vedere la mare.
Restaurant: Hotelul are restaurant propriu cu specific international, cu o capacitate de 500 de locuri, si un bar, la parter, cu 40 de locuri. Modul de servire al mesei este in sistem ,,bufet suedez’ pentru micul dejun si ,,cont turist’ pentru pranz si cina.
Servicii gratuite: camera bagaje, preluare si transmitere mesaje, trezire turisti la ora solicitata, casuta seif la receptie
Servicii cu plata: transmitere faxuri sau e-mail-uri, xerox, consumatie minibar din camera, acces fitness, piscina interioara.

camera dublaall inclusive7 iulie13 iulie6 nopti2 adulti4.148 lei
camera dublaall inclusive19 iulie25 iulie6 nopti2 adulti4.491 lei
camera dublaall inclusive12 august18 august6 nopti2 adulti4.377 lei
camera dublaall inclusive24 august30 august6 nopti2 adulti4.148 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...