Hotel Perla

este un hotel de 2** recomandat familiilor cu copii
Hotelul este situat la intrarea din partea de sud a statiunii, in apropiere de Satul de Vacanta, de complexul comercial ,,Perla’.
Info: Hotelul face parte din lantul hotelier ,,Phoenicia Hotels & Resorts’. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant cu specific international, crama, baruri, piscina, sala de conferinte de 200 locuri si parcare proprie.
Camere: Camerele sunt dotate cu TV, minibar si aer conditionat. Camerele nu au balcon. Hotelul dispune de 161 camere duble, 121 cu pat matrimonial si 40 de camere cu 2 paturi separate. Camerele au vedere partiala la mare. Numarul maxim de persoane care pot ocupa camerele duble este de doi adulti si doi copii cu varsta de pana la 12 ani. Garsonierele, in numar de 11, sunt dispuse cate una pe fiecare etaj si au un pat matrimonial si un pat simplu. Numarul maxim de persoane care pot ocupa acest tip de camera este de 3 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 12 ani. Apartamentele, in numar de 33, sunt compuse dintr-un living cu canapea extensibila si o camera cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane care pot ocupa acest tip de camera este de trei.


Restaurant: Hotelul detine trei restaurante, unul cu specific international, unul cu specific romanesc, de crama, care se afla la etajul 11, si unul pentru ceremonii cu o capacitate de 600 persoane.La restaurant se servesc mic dejun si pranz – NU SE SERVESTE CINA!!!
Servicii gratuite: TV, frigider, aer conditionat, pastrarea valorilor in seiful hotelului, Internet, trezirea turistilor la cerere, parcare, transport si depozitare bagaje, informatii turistice, accesul la piscina, transmiterea corespondentei
Servicii cu plata: spalat, calcat, coafor – frizerie, masaj, sala de conferinte, servicii postale, servicii telefonice
Facilitati copii: Copiii intre 0 – 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. La micul dejun, copiii intre 0 – 5 ani beneficiaza de gratuitate, iar cei intre 5 – 12 ani beneficiaza de reducere 50%. Copiii cu varsta intre 12 -14 ani achita 30% din valoarea unui loc si micul dejun integral; copiii cu varsta intre 14 – 18 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare, cu pat suplimentar, iar micul dejun se achita integral.

dubla matrimonialafara masa7 iulie10 iulie3 nopti2 adulti719 lei
dubla matrimonialafara masa19 iulie22 iulie3 nopti2 adulti990 lei
dubla matrimonialafara masa9 august12 august3 nopti2 adulti990 lei
dubla matrimonialafara masa21 august24 august3 nopti2 adulti943 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...