Hotel Queen Vera

QUEEN VERA 4**** – fostul hotel Palm Beach Mamaia
Localizat la doar 30 minute distanta fata de aeroportul ,,Mihail Kogalniceanu’ si la cateva minute de condus din portul Constanta, ,,Queen Vera’ Hotel imbina perfect apartamentele si camerele elegante, imprejurimile excelente si serviciile impecabile.
Camerele duble sunt spatioase si ofera o varietate de privelisti incantatoare. Fiecare camera este echipata cu telefon, conexiune internet wireless si seif. Datorita televiziunii prin cablu se primesc majoritatea canalelor de stiri internationale si canale de divertisment. Camerele Duplex sunt camere spectaculoase pe doua niveluri. O scara interioara conduce dintr-o camera in alta, fiecare camera avand baie complet echipata, oferind confortul maxim.

Turistii beneficiaza de sezlonguri gratuite la Plaja Aroa randul 7 de la mare.
Piscina exterioara se va deschide dupa data de 15.06.
Restaurant: Cu decorul sau excentric, cu amestecarea vechiului cu contemporanul, ,,Queen Vera Resturant’ serveste cu stil micul dejun, pranzul si cina. Restaurantul are o vedere panoramica uluitoare si serveste o varietate din cele mai bune mancaruri internationale, romanesti, din bucataria italiana si libaneza. Aici veti gasi mereu un bar de salate proaspete intr-o atmosfera relaxanta, un restaurant libanez si o linie de autoservire.
Facilitati: Piscina semiolimpica acoperita ofera o escapada reconfortanta pentru adulti si copii. In aceeasi zona intalnim sauna si sala de sport.

camera dublamic dejun21 iunie26 iunie5 nopti2 persoane2.556 lei
twin standardmic dejun12 iulie17 iulie5 nopti2 persoane3.192 lei
twin standardmic dejun26 iulie31 iulie5 nopti2 persoane3.409 lei
camera dublamic dejun23 august28 august5 nopti2 persoane3.223 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...