Hotel Riviera

Este un hotel de 3*** recomandat familiilor cu copii.
Situat in centrul statiunii Mamaia, Hotel RIVIERA*** este cel mai inalt hotel de pe litoral avand 14 etaje ridicate la numai 20 metri de plaja si o vedere panoramica deosebită asupra Mării Negre si a lacului Siutghiol.
Cu o capacitate totală de 242 de camere, dispune de 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble vip cu vedere frontal mare (14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibilă şi dotări superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare si 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial.
Restaurant: Putand acomoda peste 550 oaspeti, spatiul este impartit generos in patru zone: interior (160 locuri la mese), lounge (40 locuri la canapele si mese), terasa 340 locuri si terasa-bar 40 locuri.
Servicii gratuite: parcare in limita locurilor disponibile, seif la receptie, fier de calcat cu masa speciala, primirea si transmiterea corespondentei, depozitarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea clientilor, informatii turistice, pastrarea obiectelor uitate, inchirieri de jocuri (rummy, table, sah), internet wireless.


Servicii cu plata: room service, organizarea de banchete, receptii, mese oficiale, nunti.
Facilitati copii: Gratuitate la cazare pentru 2 copii pana in 10 ani.
Animale de companie: Accesul este permis contra achitarii unei taxe si daca se prezinta carnetul de sanatate vizat.

dubla standardmic dejun1 iulie6 iulie5 nopti2 adulti2.068 lei
dubla standardmic dejun16 iulie21 iulie5 nopti2 adulti3.023 lei
dubla standardmic dejun10 august15 august5 nopti2 adulti3.182 lei
dubla standardmic dejun4 septembrie9 septembrie5 nopti2 adulti1.748 lei
Acestea sunt cateva exemple de tarife. Pentru rezervari sau informatii pentru orice alta perioada, contactati-ne folosind formularul de mai jos.


    S-ar putea să-ți placă și...